Menü
Kosár

Fusspunkt lábápoló sarokbalzsam repedezett bőrre (125 ml)

Fusspunkt lábápoló sarokbalzsam repedezett bőrre (125 ml)
Fusspunkt lábápoló sarokbalzsam repedezett bőrre (125 ml)
  • Készlet: Raktáron
  • Gyártó: Fußpunkt
  • Cikkszám: Fon-088
  • SKU: Fon-088
4 415 Ft

Fusspunkt Sarokbalzsam – Hidratálás és regenerálás repedezett sarkakra

A Fusspunkt sarokbalzsam rendszeres használatával már 14 nap után látványos javulás érhető el a bőrkeményedéses, berepedezett lábon. Hatékonyan csökkenti a bőrpírt és a száraz bőrrel járó viszkető érzést, miközben mélyen hidratálja és regenerálja a bőrt.

Hatása

  • intenzíven hidratálja a sarkakat és a talpat

  • csökkenti a bőrkeményedést és a berepedezést

  • nyugtatja az irritált, viszkető bőrt

  • támogatja a sebgyógyulást és a sejtregenerációt

  • rendszeres használattal a bőr simábbá és erősebbé válik

Fő összetevők

  • Urea (15%) – az egyik leghatékonyabb hidratáló, növeli a bőr víztároló képességét és gyorsítja a megújulást

  • Ligetszépe olaj – nyugtatja a bőrt és támogatja a regenerációt

  • Avokádó olaj – vitaminokban gazdag, táplálja a bőrt

  • Alga kivonat – segíti a sejtmegújulást

  • Allantoin – elősegíti a sebgyógyulást, nyugtatja a bőrt

Hogyan kell használni

  • Lefekvés előtt vigye fel két rétegben: először vékonyan, majd nagyobb mennyiségben masszírozza be a bőrbe.

  • Szükség esetén naponta többször is alkalmazható.

Teljes összetevőlista (INCI)

Aqua, Urea (15%), Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Persea Gratissima Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Oenothera Biennis Oil, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Myristyl Myristate, Citronellyl Methylcrotonate, Propylene Glycol, Parfum, Xanthan Gum, Allantoin, Lactic Acid, Cyclohexasiloxane, BHT, Algae Extract, Phenoxyethoxyethanol, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.